Advertisement

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς - Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς - Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός.

Στο πλευρό των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων η ...
Στο πλευρό των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων η ... from www.paraskhnio.gr
Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά.

Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.

Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα.

12ος τίτλος για τον ναδάλ. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.

Τα παιχνίδια μυαλού των Σάκκαρη και Σφιόντεκ και το ...
Τα παιχνίδια μυαλού των Σάκκαρη και Σφιόντεκ και το ... from www.liberal.gr
Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών.

Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ.

Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).

Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

Το δέκατο Ρολάν Γκαρός της καριέρας του πανηγυρίζει ο ...
Το δέκατο Ρολάν Γκαρός της καριέρας του πανηγυρίζει ο ... from www.voria.gr
O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι.

Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του.

O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.

Posting Komentar

0 Komentar